Vanliga frågor och svar

Publicerad: 20 januari, 2021

För att hjälpa er så mycket som möjligt så har vi sammanställt de frågor vi tror kommer vara vanligast. Visar det sig att andra frågor är frekventa så uppdaterar vi givetvis tråden:
Hur avanmäler man sig?
Skicka bara ett mail till oss senast en kvart innan tävlingsstart så tar vi bort er från startlistan och swishar tillbaka det fulla beloppet. Ni mailar oss på info@bridgeonline.se
Hur byter man partner när man är anmäld med någon annan?
Samma sak här, maila bara in på info@bridgeonline vem du istället ska spela med senast 15 min före tävlingsstart. Viktigt att ni då skriver namn, mid-nr och vilket nickname/alias personen har på BBO.
Jag blev utloggad på BBO mitt under spelet, hur gör jag nu?
Du loggar in på nytt igen bara. Din plats är reserverad för dig nämligen. Skulle det visa sig att du av något skäl inte kan logga in igen så ersätter vi dig i tävlingen.
Jag har loggat in för tävlingen men jag får inga kort trots att det just blivit dags för tävling?
Det mest troliga är att tävlingen är försenad med någon minut. Avvakta helt enkelt. Skulle det av någon anledning vara så att du inte kommer med i tävlingen så skickar vi förstås pengarna tillbaka till dig.
Jag tycker en av mina motståndarna varit otrevlig – vad gör jag?
Maila oss på info@bridgeonline.se så tar vi kontakt med personen i fråga. Vi tillåter inga otrevligheter och kommer ”förbjuda” spelare från vår sida vid upprepade förseelser.
Jag vann en tävling, men jag har inte fått någon värdecheck? Vad gör jag?
Har du inte fått någon värdecheck inom 24 timmar efter du vunnit tävlingen så hör du av dig till oss på info@bridgeonline.se. Har vi inte lyckats få ut värdechecken inom 24 timmar så har vi nämligen gjort fel!
Jag har klickat fel och vill ändra mig men hittar inte knappen som ber motståndarna om att få göra om?
Den knappen är avstängd under våra tävlingar. Trycker man fel får man tyvärr skylla sig själv.
Varför dröjer det innan jag ser tävlingsresultatet på svenskbridge.se?
Vi rapporterar alla tävlingar i Ruter och det är lite krångligt ibland. Vi jobbar så fort vi bara kan för att de fullständiga resultaten ska publiceras också där.
Jag vill se vilka som har anmält sig till tävlingarna men jag hittar inte det någonstans?
På bridgebase.com (BBO) fungerar det så att tävlingarna läggs upp först två timmar innan tävling. Då kommer också våra tävlingar presenteras där. Då kan du se vilka som anmält sig.
Jag är medlem i en bridgeklubb i utlandet men vill spela hos er. Fungerar det?
Ja, i rutan för MID-nr fyller du bara i 00000.
Jag skulle just anmäla mig till en tävling men plötsligt försvann anmälningsknappen. Vad hände?
Med tio minuter kvar till tävlingsstart försvinner anmälningsknappen från hemsidan. Vi behöver den tiden för att föra över alla anmälningar till den slutgiltiga versionen till BBO. Det går alltså inte att anmäla sig med mindre än tio minuter kvar.
Jag har anmält mig utan partner, vem får jag spela med?
Någon annan som anmält sig som singelspelare alternativt en jourspelare. Systemet som gäller är i så fall modern standard om ni inte kommer överens om något annat.